Update: You Are King Me!

Oogvisje

We vinden het nog steeds een leuk idee. Dat iedereen beeldmateriaal mag aanleveren voor de clip van “Red Eyes”. Maar we lopen daar tegenaan waar iedereen die wat van iedereen wil tegen aanloopt; hoe bereik je iedereen? Hadden we een beetje onderschat toen we op 3de kerstdag het leuke idee kregen, overigens zonder dat we het idee hadden dat anderen ook dat idee hadden. De clip van Krause bewijst wel dat het een goed idee is.

Gebleken is dat ons persoonlijk netwerk de opdracht technisch wat ingewikkeld, moeilijk vindt. Dat zijn 30/40-plussers, dus dat verklaart wellicht iets. Maar het hoeft helemaal niet zo moeilijk. Je mag een heel verhaal vertellen, maar een paar loze shots kunnen ook in de uiteindelijke clip komen. Je moet alleen wel even de boel opsturen, dus dat is even een kwestie van uitzoeken (http://www.yousendit.com). Misschien is er een whizkid in de buurt die daar z’n hand niet voor omdraait?

Verder wordt de deadline verschoven. Dat heeft ook te maken met de releaseplannen van King Me’s plaat “Them Brawlers”. Details daarover volgen later.

Maar, dus, aan een ieder die dit leest: Help ons om die kar te trekken!

We hebben er al veel over gehoord, en nu moet het in de praktijk blijken: de kracht van het web. Het is volgens ons een kleine moeite om te retweeten, te linken, of een artikeltje als dit: https://ijamecono.wordpress.com/2010/01/11/you-are-king-me/ te copypasten bij een mailtje dat je sowieso zou versturen. Als je dat zou willen doen dan grenst onze dank aan hondsdolheid!

For, You Are King Me!

De instructievideo:

2 Reacties op “Update: You Are King Me!

  1. BELANGRIJK: Het hoeft dus niet letterlijk beeldmateriaal te zijn van King Me!!

  2. BELANGRIJK: de DEADLINE is een maand verschoven: 26 maart 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s